duminică, 22 martie 2009

De ce aleg barbatii sa aiba o amanta?

E destul de greu sa ai o viata dubla, deci motivatia masculina trebuie sa fie puternica. Ai o amanta... atunci cand ea umple un gol in tine. Aceasta lipsa poate fi de natura sufleteasca, sexuala, sociala sau mai multe la un loc.

Amanta... ce cuvant exotic. Imi evoca o frumusete misterioasa, o fiinta atat de magnetica incat nici un barbat, casatorit sau nu, nu se poate sustrage farmecului ei, o curtezana moderna aflata deasupra idealurilor feminine comune.
In viata de zi cu zi insa, amantele barbatilor sunt de cele mai multe ori femei obisnuite, cu nimic superioare sotiilor inselate. Si atunci, ce le face atat de speciale?
De ce insala barbatii? Intrebarea pe care toate ne-am pus-o macar o singura data, chiar daca nu am avut de-a face cu faptul implinit. „Femeile au nevoie de un motiv ca sa insele - barbatii n-au nevoie decat de un loc unde sa se intample asta...Se mai spune ca singurul motiv valabil pentru care barbatul insala este varietatea. „Cealalta“ nu trebuie sa fie nici mai frumoasa, nici mai desteapta, nici mai deosebita - e destul sa fie alta.
ADEVARAT SAU NU??

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu